Project

Multifunctioneel centrum Rockanje

Van de Gemeente Westvoorne, de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Basisschool De Zeewinde ontvingen we de gecombineerde opdracht om een passend interieur te ontwerpen voor het multifunctionele centrum (MFC) in Rockanje. In het door NOAHH architecten ontworpen gebouw zijn de basisschool De Zeewinde, de buitenschoolse opvang, de peuteropvang, de Bibliotheek, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties gehuisvest. Belangrijke plek is de centrale ruimte die de gebruikers met elkaar delen en gebruikt wordt als de huiskamer van Rockanje. De door InVorm geselecteerde en geleverde verlichtingselementen en eigentijdse meubels kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke kleuren en  materialen, refererend aan de voor Rockanje zo herkenbare strand-, zee- en duinomgeving. Hier vind je altijd wel een sfeervol plekje om te verblijven. Zo lees je een krant of tijdschrift aan één van de leestafels, plof je met een kop koffie in de loungebanken, lees je een bibliotheekboek in een fauteuil, wacht je op je sportende kinderen bij de poeven onder de bomen of raak je in gesprek met bekenden aan een tweepersoons pic-nic bankje.

 

Opdrachtgever: Gemeente Westvoorne / Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta / Basisschool De Zeewinde

Vloeroppervlak: 3500m2

Status: Uitgevoerd november 2019

  • Heeft u (ver)bouwplannen of bent u zich aan het oriënteren?

    Neem gerust contact op met InVorm om de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.
  • Contact opnemen