Project

Bibliotheek op school KBS De Hoeksteen – Vlaardingen

Voor de centrale ruimte in Katholieke Basisschool De Hoeksteen is door InVorm een inrichtingsvoorstel gemaakt voor “de Bibliotheek op School”. De ruimte wordt behalve als bibliotheek ook gebruikt door de tussenschoolse opvang en voor muziek- en theatervoorstellingen. Hiervoor zijn verplaatsbare podiumstukken en een geluidskast meegeleverd.

De landelijke huisstijl van “de Bibliotheek op school” en van de SIKO komen samen in de signing op de kasten. Op een aantrekkelijke manier wordt in samenwerking met de Bibliotheek Vlaardingen een uitgebreide collectie aangeboden.

De Bibliotheek op school is herkenbaar door de speciaal hiervoor ontwikkelde boekenkasten, prentenboek- en browse-meubelen in combinatie met diverse soorten op kinderen afgestemd verblijfsmeubilair. Verlichting, signing en wandvisuals vormen hierin een onmisbaar sfeerelement.

 

Opdrachtgever: KBS De Hoeksteen Vlaardingen

Vloeroppervlak: 30m2

Status: Uitgevoerd 2019

  • Toewijding en creativiteit

    Interesse naar de achtergrond van een opdracht leidt tot een optimaal resultaat. Een goed contact met de opdrachtgever vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt.
  • Contact opnemen