Project

Bibliotheek op School De Zalmplaatschool Hoogvliet

De Zalmplaatschool in Hoogvliet bestelde bij ons een aantal losse boekenkasten voor de schoolbibliotheek. Bij het afleveren van de kasten kwamen we in gesprek over het verder aankleden van de ruimte, iets waar we bij InVorm natuurlijk uitstekend toe in staat zijn. Op de achterwand een verfrissende visual met huisstijluiting van ‘de Bibliotheek op School’, voorleesbankjes en een grote poef met kleed voor de kinderen en een werkplek voor de dBos consulent. Voor leerlingen en leraren een feest om hier een boek uit te zoeken, te lezen of voor te lezen.

Leuk om te weten; ‘de Bibliotheek op School’ collectie is groter dan de zichtbare boeken op de schappen. De visuals bovenop de kasten zijn aangebracht op een klepkast zodat hier voldoende bergruimte is om extra boeken op te slaan. Zo is er ruimte in de kasten ontstaan voor frontale presentaties en kunnen de boeken op aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden.

 

Opdrachtgever: De Zalmplaatschool Hoogvliet

Vloeroppervlak: 30m2

Status: Uitgevoerd augustus 2019

  • Toewijding en creativiteit

    Interesse naar de achtergrond van een opdracht leidt tot een optimaal resultaat. Een goed contact met de opdrachtgever vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt.
  • Contact opnemen