Een ‘andere vorm’ van verblijf in één van de zes locaties van het Bonhoeffer College in Enschede. Nieuwsgierig? Lees hier meer…

 

 

Onderstaand een review van Wim Roetenberg (afdelingsleider onderbouw havo/vwo) over het proces, de samenwerking en het resultaat.

 

Hoe zorg je voor goede werk- en zitplekken voor je leerlingen? Hoe richt je een personeelskamer in? Deze kennis hebben we niet in het onderwijs. Dus je gaat op zoek. En dan raak je in gesprek met InVorm, een bedrijf dat niet naast onze ‘Enschedese deur’ zit.

Al pratend en overleggend ontstaat er een goede en vooral prettige samenwerking om tot iets moois te komen. De kaders worden aangegeven (natuurlijk ook financieel!). Daarna gaat InVorm aan het werk. Eerst de creatieve fase, dan de prijsvorming en vervolgens de uitvoering. Het resultaat; kwalitatief hoogstaand werk en ook nog eens ‘hufter’-proof!

Wij zijn als school meer dan tevreden met onze nieuwe werk- en zitplekken voor onze leerlingen en met onze nieuw ingerichte personeelskamer. Samen hebben we iets moois neergezet.