Project

Nieuwbouw Villa Van Kinderen – Teteringen

Een besloten prijsvraag leidt tot het maken van een ontwerp voor de nieuwbouw van een villa in Teteringen. Het relatief smal en lang gerekt terrein (35x175m.) is benadrukt door er in de lengterichting een wand van 85m. aan toe te voegen die het hoofd- en bijgebouw scheidt. Door de excentrische plaatsing ontstaat een smal bijgebouw met gastenverblijven, zwembad en parkeerkelder. Aan de andere zijde bevindt zich het hoofdgebouw; ‘gesloten’ naar de openbare weg en ‘geopend’ naar de tuin. Op de begane grond leefruimten als woonkamer, eetkamer, keuken, studeerkamer en een audiovisuele ruimte. Op de verdieping privévertrekken; slaapkamers, badkamers en een bibliotheek annex atelier met een ruime vide naar de woonkamer.

 

Opdrachtgever: Familie Van Kinderen

Vloeroppervlak: 750m2

Status: Uitgevoerd

  • Heeft u (ver)bouwplannen of bent u zich aan het oriënteren?

    Neem gerust contact op met InVorm om de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.
  • Contact opnemen