Project

Mensa Erasmus Universiteit – Rotterdam

De ambitie bij het verbouwen en herinrichten van Etude – in feite een kantine – bestond uit het maken van een restaurant waar ook buiten lunchtijden volop gebruik van kan worden gemaakt. Een duidelijke ruime entree, heldere indeling en een moderne inrichting en sfeer zijn kenmerkend voor dit project. Diverse functies, inrichtingselementen en verschillende verblijfsgebieden met een menselijke schaal.

Een team bestaande uit architect, keukenadviseur, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch adviseur en interne belanghebbenden, samengevat door de opdrachtgever met: ‘hoog ambitieniveau, korte projectplanning en prettige samenwerking’.

 

Opdrachtgever: Erasmus Universiteit Rotterdam

Vloeroppervlak: 1.300 m2.

Status: Uitgevoerd mei 2010

  • Toewijding en creativiteit

    Interesse naar de achtergrond van een opdracht leidt tot een optimaal resultaat. Een goed contact met de opdrachtgever vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt.
  • Contact opnemen