Project

Lokaal georiënteerde dynamische inrichting Bibliotheek Delfshaven – Rotterdam

Bibliotheek Rotterdam Delfshaven; Dynamische inrichting van een wijkcentrum waar klanten en medewerkers de vrijheid en de middelen krijgen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Eén van de eerste bibliotheken volgens het drastisch gewijzigde aanwezigheidsbeleid van De Bibliotheek Rotterdam.

 

Deze bibliotheek kenmerkt zich niet door een gestileerde omgeving met design meubilair maar door een laagdrempelige omgeving met hergebruik van bestaand meubilair en een rauw Rotterdams randje. Een kader scheppend interieur met een transparant en open karakter, zichtbaar en toegankelijk voor iedereen. De Bibliotheek Rotterdam zet in op duurzaamheid, faciliteert, stimuleert en organiseert ontmoeting en educatie waarvoor een combinatie van high-tech en low-tech middelen wordt gebruikt.

 

Opdrachtgever: Bibliotheek Rotterdam

Vloeroppervlak: 1.100m2

Status: Uitgevoerd december 2016

Inrichtingskosten: € 175,- per m2 (excl. btw)

 

 

  • Toewijding en creativiteit

    Interesse naar de achtergrond van een opdracht leidt tot een optimaal resultaat. Een goed contact met de opdrachtgever vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt.
  • Contact opnemen