InVorm tekende in nauw overleg met de bibliotheek en de stichting voor het ontwerp en de uitvoering van de verbouwing en herinrichting. Bekijk alle informatie van dit project.

Het weekblad Het Kontakt: “Het resultaat mag er zijn, de bibliotheek oogt fris, overzichtelijk en ruimer dan ooit. Wie nu over de Talmastraat loopt krijgt nu letterlijk een uitnodigend inkijkje in de bieb”.

Wethouder Van der Graaf: “Hier is sprake van een mooie vorm van vernieuwing. We gaan naar een periode toe waarin gezamelijk optrekken steeds belangrijker wordt. Organisaties kunnen elkaar op deze wijze versterken”.

De Bibliotheek: “Zowel Won als onze bibliotheek zijn instellingen voor alle inwoners. Op dat vlak sluiten we dus al mooi op elkaar aan”. Stichting WON: “Mensen stappen, mede vanwege de bibliotheekfunctie van het pand, gemakkelijker bij ons naar binnen, dan wanneer we bijvoorbeeld in een gemeentehuis gevestigd zouden zijn”.

Bekijk de informatie over dit project in onze portfolio, of lees het volledige artikel op www.hetkontakt.nl.